WordPress weboldal karbantartása

Tökéletesen működő WordPress honlapra van szükséged? Ha komoly vállalkozásban gondolkodunk, akkor nem szabad hagynunk, hogy a fókuszunkat, időnket, energiánkat az vigye el, hogy folyton a weblappal kapcsolatos hibákat javítsuk, egyfajta tűzoltásként. Ráadásul a reputációnk csorbát szenvedhet, ha az ügyfelek veszik észre elsőként a hibát a weblapunkon. Sőt, honlap és webshop esetén is ügyfeleket is elveszíthetünk emiatt.

Sajnos sokszor a legrosszabbkor szokott a honlap bekrepálni, amikor nincs időnk foglalkozni vele. Ráadásul a folyamatos ellenőrzés is időbe telik, melyet nem szabad megspórolnunk, mert ez is ügyfélvesztéshez vezethet. A megoldás a WordPress oldal karbantartás szolgáltatását megrendelni.

Ha ugyanis egy webmester, WordPress szakértő folyamatosan karbantartja a honlapodat, lefrissíti azt és a scannelési folyamatokat is elvégzi, hogy kiszűrje, ha vírus van a honlapon, az sok kellemetlenségtől megkímélhet téged. Ez egy külön szakma.

Ehhez első lépésben a tűzfalat és a biztonsági lépéseket kell kialakítani a WordPress honlapodon. Ugyanis előszeretettel szeretik feltörni a legnépszerűbb WordPress oldalakat, melynek következtében legrosszabb esetben újra el kell készíteni a honlapot és a Google is kizárhat a keresőből.

Az igényes, minőségi WordPress weboldal karbantartás persze a fent leírtaknál jóval összetettebb folyamat. Ha például nem időben frissítünk, akkor a funkciók működésével lehet probléma, ami szintén hátrébb sorolhatja a weblap megjelenését a Google rendszerében és emellett komoly vásárlókat is veszíthetünk általa, a tekintélyünkkel együtt, amivel cégünket azonosítják az ügyfelek.

Komoly vállalkozó ezt nem kockáztatja meg, főleg amiatt, hogy elérhető áron lehet WordPress fejlesztő, programozó segítségét folyamatosan igénybe venni, aki megvéd ezektől a nemkívánt helyzetektől. A vállalkozásra is igaz, hogy csak megfelelően működő, jó minőségű eszközökkel lehet tartós eredményt elérni.

Természetesen mivel az informatika világában minden folyamatosan változik és sok ezren végzik a fejlesztéseket, ami a WordPress-re is igaz, ezért adódhatnak hibák, működésbeli problémák, de a cél az, hogy ezt minél hamarabb kijavítsuk és lehetőleg elkerüljük. Erre számtalan fogás áll rendelkezésre.

A legjobban akkor jár az ügyfél, ha nem csomagban gondolkodik, hanem csak azért fizet, amire valóban szüksége van. Nem mindegy, hogy egy honlap pár aloldalból áll, vagy 10.000 termék fut rajta, ami folyamatosan frissül. Ráadásul az sem mindegy milyen szerveren van, azon van-e biztonság kialakítva és így tovább.

Összefoglalva, ha szeretnéd a honlapodat biztos kezekben tudni, akkor a drága idődet, energiádat ne arra pazarold el, hogy egy másik szakma fél ismeretével a fejedben, próbálod betömködni a lyukakat a süllyedő hajón, hanem bízd a WordPress weboldal karbantartást szakértőkre, akiknek ez a szakmájuk. Így nem kell akár 3 ügyfélszolgálattal (webfejlesztő, tárhely szolgáltató és grafikai sablon esetén a sablon írójával) folyamatosan egyeztetned.

Keresztes Attila

Keresztes Attila

WeblapSuszter

Több, mint 10 éve kimondottan WordPress-re specializálódtunk. Nem működik WordPress weblapod, webshopod? Vírusmentesítésre, karbantartásra vagy továbbfejlesztésre van szükséged? Esetleg új, prémium minőségű honlapot szeretnél, amire büszke lehetsz és kiemel a konkurencia közül? Keress bátran és mondd el mit szeretnél pontosan.

WordPress fejlesztése, javítása, redizájnolása

WordPress fejlesztése, javítása, redizájnolása

WordPress fejlesztése, javítása, redizájnolása Új funkciókra van szükséged vagy a régiek nem megfelelően működnek? Szeretnéd újjávarázsolni WordPress weblapod kinézetét is? Nem tudod milyen lehetőségeid vannak pontosan? Mit érdemes kiválasztanod, hogy hosszú távon jó...

bővebben
Prémium weboldal kontra hagyományos

Prémium weboldal kontra hagyományos

Prémium weboldal kontra hagyományosMelyik honlapra van szükséged inkább? Helyzetfüggő. Ha például webshopban egy általános terméket árulsz, amiből sok ezer van a piacon és csupán az árban különböznek egymástól a termékek... Ez esetben nem gondolom, hogy számottevő...

bővebben
A WordPress weboldalak előnye

A WordPress weboldalak előnye

A WordPress weboldalak előnyeAz, hogy WordPress weboldalakban érdemes-e gondolkodni, az attól függ, hogy mire van szükséged. Igyekszem korrekten az előnyökről és hátrányokról is írni, hogy a legjobb döntést hozhasd meg, ha WordPress honlapban gondolkozol. Ezt...

bővebben