WordPress fejlesztése, javítása, redizájnolása

Új funkciókra van szükséged vagy a régiek nem megfelelően működnek? Szeretnéd újjávarázsolni WordPress weblapod kinézetét is? Nem tudod milyen lehetőségeid vannak pontosan? Mit érdemes kiválasztanod, hogy hosszú távon jó döntést hozz?

Új funkciók kialakítása meglévő WordPress honlapodon

Ha úgy érzed, hogy meglévő WordPress honlapod működése nem megfelelő vagy új funkciókra, WordPress fejlesztésre van szükséged, akkor fordulj WordPress szakemberhez. Általában két lehetőség áll rendelkezésre. Egy meglévő bővítménnyel (plugin) telepítésével, beállításával be lehet kapcsolni új funkciókat, de arra is van lehetőség, hogy újat készítünk el erre a célra, esetleg egyéb webfejlesztéssel belekódoljuk a meglévő oldaladba az adott funkciót más módon.

A másik megoldás, hogy plugin nélkül, weboldalfejlesztés segítségével továbbfejlesztjük a honlapodat, hogy az adott funkció pontosan működjön.

 

Weblapod javítása

Ez is a WordPress fejlesztés része, mely során meg kell vizsgálni első lépésben, hogy mi okozza a hibát. Mivel folyamatosan fejlesztik, frissítik a WordPress-t, így bármikor „összeakadhat” egymással például az egyik bővítmény a másikkal. Ezért ennek számtalan oka lehet és nem árt benézni a motorháztető alá.

 

Redizájnolás

Mivel jópár éve léteznek már WordPress oldalak, illetve a webdizájn is folyamatosan változik, így nem árt néha egy kis „ráncfelvarrás”. Ha meglévő grafikai sablon van telepítve és azzal ez nem valósítható meg, akkor újat kell telepíteni. Ez abban az esetben is előfordul, ha a régit már régóta nem frissítik és ez biztonsági kockázatot is képezhet. Idővel az egyes funkciók nem fognak megfelelően működni és vírusos is lehet az oldal, mely során legrosszabb esetben kikerülhet a Google keresőből és újra kell készíteni az egész honlapot.

Arra is van lehetőség, hogy egyedi grafikai tervek segítségével újítsuk fel a honlapodat, de léteznek grafikai sablonok, amik közül szintén lehet válogatni.

Első lépésben ezért először fel kell mérnünk, megvizsgálva a lehetőségeket. Utána kezdődhet el a munka, mely során egy új, letisztult, elegáns, mai trendeknek megfelelő WordPress honlapod lesz, melyre joggal lehetsz büszke. Egy olyan professzionális oldal, mellyel az ügyfeleid azonosítanak téged.

Összefoglalva, ha meglévő weblapod WordPress fejlesztése kapcsán kérsz segítséget, azaz javításra, vagy továbbfejlesztésre, esetleg redizájnolásra van szükséged, akkor első lépésben érdemes egy WordPress fejlesztővel felmérned az oldaladat, mert több lehetőség közül választhatsz.

Keresztes Attila

Keresztes Attila

WeblapSuszter

Több, mint 10 éve kimondottan WordPress-re specializálódtunk. Nem működik WordPress weblapod, webshopod? Vírusmentesítésre, karbantartásra vagy továbbfejlesztésre van szükséged? Esetleg új, prémium minőségű honlapot szeretnél, amire büszke lehetsz és kiemel a konkurencia közül? Keress bátran és mondd el mit szeretnél pontosan.

WordPress weboldal karbantartása

WordPress weboldal karbantartása

WordPress weboldal karbantartása Tökéletesen működő WordPress honlapra van szükséged? Ha komoly vállalkozásban gondolkodunk, akkor nem szabad hagynunk, hogy a fókuszunkat, időnket, energiánkat az vigye el, hogy folyton a weblappal kapcsolatos hibákat javítsuk,...

bővebben
Prémium weboldal kontra hagyományos

Prémium weboldal kontra hagyományos

Prémium weboldal kontra hagyományosMelyik honlapra van szükséged inkább? Helyzetfüggő. Ha például webshopban egy általános terméket árulsz, amiből sok ezer van a piacon és csupán az árban különböznek egymástól a termékek... Ez esetben nem gondolom, hogy számottevő...

bővebben
A WordPress weboldalak előnye

A WordPress weboldalak előnye

A WordPress weboldalak előnyeAz, hogy WordPress weboldalakban érdemes-e gondolkodni, az attól függ, hogy mire van szükséged. Igyekszem korrekten az előnyökről és hátrányokról is írni, hogy a legjobb döntést hozhasd meg, ha WordPress honlapban gondolkozol. Ezt...

bővebben